Over Vinotalia

2020 de start van de grote droom.

 

Vinotalia, een droom die werkelijkheid wordt. Daar waar het enkele jaren geleden begon met het drinken van een glaasje Italiaanse wijn, groeide uit tot een meer dan behoorlijke kennis over de wijnwereld, met een specialisatie naar het Italiaanse en Zuid Afrikaanse deel van de wijnwereld.

 

Het volgen van cursussen gedurende verschillende jaren, het intensief proeven van wijnen, en deze daarna ook leren ontleden en beoordelen. Het ontdekken van kleine nog onbekende wijndomeinen en hun bijbehorende fantastische wijnen mogen proeven, dat is waarvoor ik het doe, dat is waar Vinotalia voor staat. 

 

Dit is waarom we besloten hebben om iets met de opgedane kennis te doen, en onze expertise aan te bieden aan iedereen met een hart voor (Italiaanse) wijnen.

Verwacht bij ons niet de grote bekende wijndomeinen te vinden, daar blijven we bewust van weg. Wij zoeken intensief naar kleine domeinen, naar wijnbouwers die enorm gepassioneerd zijn in hun bezigheid, die één zijn met hun druivenstokken. Wij zoeken tijdens onze verblijven in Italië naar deze verborgen parels, en laten er u van meegenieten. 

 

Laten we er samen een boeiend wijnverhaal van maken.

Salute !

  

Dave & Veronique